Terug in de tijd…

Vandaag is het alweer dinsdag. We zijn de datumlijn overgevaren en dat betekend dat we 1 dag terug gaan in de tijd. Dus het is hier nu -11 uur van GMT 0, in plaats van +12 uur. Dus in plaats van 14:00 uur woensdag (wat bij jullie 02:00 uur woensdag is) is het hier nu ineens 15:00 dinsdag, behalve als we rekening houden met de zomertijd en die eraf halen dan is het hier nu 14:00 uur dinsdag. Laten we het daar nu maar even op houden. Jullie lopen nu 12 uur voor op ons en langzamerhand reizen we weer in de toekomst. In Uruguy is het -4 van GMT 0.

Het is hier nu in de boot 24 graden maar ik gok dat t buiten misschien 18 – 20 graden is. We gaan langzaam verder naar het zuiden dus het wordt ook een beetje kouder.

Onze movie-night was leuk. De film ging over Victoria en Ahmed. Over Queen Victoria en een man uit India. Ze hebben in 2010 zijn dagboek gevonden en er daarna een film over gemaakt.

Vandaag wiebelt alles weer veel in de boot. Ik lig in bed gitaar te spelen en we praten over politieke strategieën. Dat is leuk. Alan vindt het ook leuk om over onrealistische theorieën te praten. Misschien gaan we vandaag weer movie-night doen aangezien het nu weer dinsdag is… haha

Deze mail is niet echt interessant maar ok… ik doe mn best in een wiebelende boot.

Liefs en knuffel en groetjes aan iedereen

One thought on “Terug in de tijd…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s