vervelen en doen alsof…

27 januari

Vandaag ben ik me een beetje aan het vervelen… het lezen, schrijven, praten en denken wordt langzamerhand ook een ritme. M’n boek is gelukkig wel erg spannend. Dat scheelt. Misschien straks lekker een film kijken. Even lekker luieren. Hoewel ik het gevoel heb dat ik heel veel luier. Gisteren deed ik net alsof ik op de fiets naar de supermarkt ging en een stuk ging wandelen. Om maar steeds een beetje te bewegen moeten we soms creatief zijn. Ik probeer mijn lied verder te schrijven maar dat is best lastig. Vanochtend heb ik woorden onderstreept van m’n woordzoeker die ik mooi vind, mooi genoeg om in mijn lied te gebruiken.

Liefs en knuffel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s